Skip to main content

‘Floral Design is my nature, And nature is my art."

Inge Quint Floral designer & columnist

Al meer dan 20 jaar is internationaal floral designer Inge Quint toonaangevend in de Nederlandse bloemenbranche en ver daarbuiten.
Mijn bedrijf Inge Quint Flower Art staat voor innovatief bloemwerk, perfecte styling en service. Klassieke bloemsierkunst is de basis maar ‘the sky is the limit’!
De essentie van IQ Flower Art is van iedere opdracht iets unieks te maken.
Het IQ team werkt met de mooiste bloemen op de prachtigste locaties van Amsterdam tot winters Oostenrijk, Turkije, België, Duitsland, metropool London, authentiek Italië, het grote China, maar vooral vanuit ons atelier waar we opdrachten voorbereiden en realiseren. Duurzaamheid, recycling, kwaliteit en de verschillende seizoenen staan daarbij voorop.

Mijn passie is de schoonheid van bloemen, planten en de puurheid van de natuur samen met inspirerende materialen om te toveren tot een prachtige beleving! Ik streef naar perfectie en wil de onschuld van iedere bloem tot zijn recht laten komen, grote of kleine opdracht! Dat begint met een persoonlijk gesprek, een simpele schets of een uitgewerkt plan dat ervoor zorgt dat de klant enthousiast wordt.

Onze klantenkring bestaat uit ‘high class’ restaurants, hotels en modemerken waar wij event decoratie voor verzorgen. Veel opdrachtgevers komen daarnaast uit de nationale en internationale sierteeltsector. Bloemenpromotie en productpresentatie voor kwekers, veredelaars en groothandels, de designs van Inge Quint staan garant voor spraakmakende presentaties, maar met veel liefde verzorgen wij ook persoonlijk bloemwerk!

Ik schrijf iedere maand een column over ons mooie ambachtelijke vak!
Speciale momenten in het leven moet je koesteren, met onze Flower Art zorgen wij graag voor een onvergetelijke herinnering!